Loading

Prev Menu Next
Manual de utilizare NN3 & NN3 MKII

14. Garanţie

Nodal Ninja 3 (NN3) este un instrument de calitate. Folosit corespunzător, va funcţiona fără probleme mulţi ani. Convinşi fiind de aceasta, oferim o garanţie de 2 ani de la data achiziţionării – este un interval de garanţie din cele mai bune din domeniu. Dacă, extrem de improbabil, un anumit subansamblu se defectează, vă rugăm să ne contactaţi pentru schimbarea acelui subansamblu. Vom înlocui orice parte care se dovedeşte a fi defectă, fără alt cost decât cel al expediţiei prin poştă.
Folosirea necorespunzătoare (stabilită de producător şi/sau distribuitor) va anula orice garanţie. Această garanţie se oferă numai cumpărătorului iniţial şi nu este transferabilă.
Producătorul (Fanotec) şi/sau distribuitorii nu-şi asumă nici o răspundere pentru eventualele stricăciuni rezultate din utilizarea echipamentului, timpi de neutilizare cauzaţi de imposibilitatea de utilizare a produsului, sau accidentări ale persoanelor folosind Nodal Ninja. Vă rugăm nu-l lăsaţi la îndemâna copiilor. Folosiţi corespunzător atât produsul, cât şi orice parte a sa. Nu vrem să mai detaliem aspectele legislative, dar dorim să fie acceptate de cumpărător, în momentul cumpărării, toate responsabilităţile care decurg din utilizarea produsului nostru fie direct, fie indirect.

© 2018 Nodal Ninja ®