Loading

Prev Menu Next
Manual de utilizare NN3 & NN3 MKII

15. Returnare

Înţelegem că Nodal Ninja poate să nu fie potrivit pentru oricine. Dacă descoperiţi că, dintr-un motiv oarecare, nu sunteţi satisfăcut de această achiziţie, vă rugăm să ne contactaţi imediat pentru instrucţiuni de returnare.
Pentru NN3, acceptăm exemplarele returnate dacă le primim înapoi ÎN CEL MULT 30 de zile de la cumpărare. Vă returnăm suma plătită, mai puţin taxele poştale şi cheltuielile de manipulare. Pachetul returnat trebuie să includă toate materialele expediate de noi, fără zgârieturi sau semne evidente. Pentru exemplarele returnate în starea descrisă mai sus, vom returna preţul integral (mai puţin taxele poştale şi de manipulare). Părţile care lipsesc sunt evaluate la preţul întreg din momentul recepţionării returului, iar valoarea se scade din suma returnată. Pentru exemplarele returnate în condiţiile de mai sus, după 30 de zile de la cumpărare, dar nu mai mult de 60 de zile, vom oferi 75% din preţul de cumpărare (mai puţin taxele poştale şi de manipulare).
Pentru soluţionarea problemei şi returnarea banilor sunt necesare până la 7 zile. Pentru comenzile internaţionale, nu suntem răspunzători pentru diferenţele cauzate de ratele de schimb valutar din momentul cumpărării, respectiv din momentul returnării banilor.
Politica noastră de returnare se aplică doar la comenzile efectuate prin intermediul magazinului nostru online (http://store.nodalninja.com) şi poate să difere de cele ale altor magazine online şi / sau distribuitori autorizaţi.

Notă eBay: Nodal Ninja vândut prin eBay de terţi NU nu beneficiază de nici o garanţie şi nu putem oferi nici un suport - cumpăraţi pe propriul dumneavoastră risc. De asemenea, vă rugăm să ne informaţi dacă observaţi utilizarea ilegală a imaginilor sau textului copiat din site-ul nostru.

Dacă doriţi să returnaţi comanda, vă rugăm să ne contactaţi pentru instrucţiuni. Regulile de returnare se schimbă în timp, vă rugăm să citiţi politica de returnare curentă din website.

© 2018 Nodal Ninja ®